Buchido

Etelän Buchido

”Busku” on vuonna 1998 syntynyt Russponi ruuna. Emän emä oli Maaritin hoitoponin Bonitan varsa,  emä on M.N Berenice ja isä Furir.Säkäkorkeus on noin 128 cm. Se taitaa helpon A:n asioita ja hyppää pieniä luokkia. Luonteeltaan kiltti, ratsastettaessa se tietää milloin tarvitsee tehdä töitä ja milloin ei :). Rakastaa kärryjen vetämistä.

Etelän Bailando

”Baikku” on vuonna 1999 syntynyt Russponi ruuna, toinen veljeksistä. Emän emä niinikään Maaritin hoitoponi Bonita, emä M.N Berenices ja isä Furir. Säkäkorkeus noin 128 cm. Se taitaa Helpon A:n asioita ja hyppää isompaakin jos kuskin tasapaino sen sallii. Kiltti ja ahkera poni. Vetää myös kärryjä.

Bailando
Roberto

M.R Roberto

”Roope” on ruotsista lähtöisin vuonna 2004 syntynyt risteytysponi ruuna, jonka suku ei ole tiedossa. Säkäkorkeus on 148 cm.  Se osaa helpon A:n asiota ja rakastaa hyppäämistä, esteet 90 cm. Se on  reipas  ja hieman arka poni eli ei aivan aloittelijoille sopiva. Hoitaa se on kiltti. Se on myös hyvin valokuvauksellinen, linssilude joka osaa poseerata.

Marit`s Roseria

”Roksu” on vuonna 2007 syntynyt Welsh Cob D kantakirja tamma. Se on Synod Rosebayn viimeiseksi jäänyt varsa, isä on Nebo Cariad Am Byth. Säkäkorkeus on 148 cm. Se taitaa Fei poniohjelmien asiat eli  helppo A ja avot+sulut, esteet 80 cm. Se on kiltti, varma ja reipas poni, kapasiteettia olisi kisaponin urallekkin. Jannan kanssa saavuttanut useita sijoituksia aluetasolla ja nuorten hevosten mestaruuden Keski-Suomessa vuonna 2013. Aika monen suosikki.

Roseria
Rolex

Marit`s Rolex

”Rolle” on vuonna 2011 syntynyt welsh cob C ruuna. Emä Etelän Rosabella ja isä Iouar Celt . Vetää kärryjä ja on hienosti aloittanut tuntiponin uran. On hienon Marit`s Rosanellan velipuoli. Pappansa (Bohemo O`Boy ) mukaan jäi kuitaenkin pieneksi noin  135 cm.

Springhill Amanda

Amanda on erittäin kiltti ja seurallinen poni. Hän saapui tallille kesällä 2020. Säkäkorkeutta Amandalla on noin 130cm.