Ratsastusvalmennukset

Ratsastuskoulu ja Hankasalmen ratsastajat ry tarjoaa jäsenilleen jatkuvasti eritasoista valmennusta koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa. Valmennuksia vetävät tallin opettajat, ohjaajat sekä myös ulkopuoliset ammattilaiset. Koulu ja seura ovat mukana SRL:n tarjoamassa Talent Programissa (www.ratsastus.fi/talent)

– Eritasoista valmennusta koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa –

kouluvalmennus

Kouluvalmennukset

Kouluvalmennuksia vetävät tallilla pääsääntöisesti Maarit Sormunen ja Jenna Glumerus. Maarit vetää koulusuuntautuneiden talent ratsastajien valmennukset.

estevalmennus

Estevalmennukset

Estevalmennuksia  vetävät Jenna Glumerus ja Tuomas Jauhiainen. Estesuuntautuneet talent ryhmäläiset käyvät kumman valmennuksissa.

talentprogram

Talent Program

Kuvausteksti tulossa.

maritsteam

Marit`s Team

Näissä pienryhmissä on ryhmiä aloittelevista kouluratsastajista aina vaativalle tasolle asti. Myös talent ryhmä käy näissä.

pienestevalm

Jennan estevalmennus

Jennan Glumerus vetää kerran kuussa pienryhmien estevalmennukset, pääsääntöisesti  sunnuntaisin. Tähän valmennukseen ovat kaikki asiasta kiinnostuneet tervetulleita alkeisesteistä aina pidemmälle ehtineisiin. Tästä valmennuksesta on mahdollista ponnistaa Tuomaksen valmennuksiin mukaan, ellei ole riittävää näyttöä vielä. Estesuuntautuneet talentit osallistuvat myös näihin.

tuoma_este

Tuomaksen estevalmennus

Tuomas Jauhiainen käy kerran kuussa maanantaisin pitämässä estevalmennusta tallilla. Valmennuksessa on kolme eritasoita ryhmää harrastajista kilparatsastajiin. Estesuuntautuneet talent ratsastajat käyvät tässä valmennuksessa.