Hankasalmen Ratsastajat ry järjestää koululla I-tason koulu-ja estekilpailuita lähes joka kuukausi. Seura järjestää myös kerran/ kaksi vuodessa II-tason kilpailuita koulu- ja esteratsastuksessa. Taitojen varttuessa oppilaiden on mös mahdollista kilpailla opetushevosilla tallin ulkopuolella.

DSC_0193

Merkkisuoritukset

Ratsastuskoulu ja HanRa järjestävät myös SRL:n ratsastusmerkkien suoritustilaisuuksia, ns. ratsastustaitokokeita. Merkkejä on yhteensä seitsemän eri vaativuustasolla. Ensimmäisten merkkien suorituskokeisiin voi osallistua 1-2 ratsastusvuoden jälkeen. Lisäksi on mahdollisuus suorittaa harrastemerkkejä, joissa perehdytään hevosmiestaitoihin.

palkinto

Kilpailut

Tallilla järjestetään kevät-ja syksy kaudella talli-,sekä seura kilpailuita. Näihin on mahdollisuus osallistua oman taitotasonsa muikaisiin luokkiin vakioratsastajamme opetushevosilla, kenellä 10x kortti tai kausikortti.

Kotikilpailuiden ohella koulu tarjoaa taidon karttuessa ja ahkerasti harjoitteleville oppilailleen mahdollisuuden osallistua opetushevosilla koulu-, este- ja kenttäratsastuskilpailuihin tallin ulkopuolella. Tallin ulkopuolelle kisoihin haluavien on ratsastettava vakiotunneilla ainakin 2h/viikko ja valmentauduttava säännöllisesti.