Ratsastuskentät

Kisakenttä

Maneesin vieressä oleva ratsastuskenttä on hiekkapohjainen. Kooltaan se on 67 x 30 m. Tuntitoiminnan lisäksi sitä käytetään Hankasalmen Ratsastajien koulu- ja estekilpailuissa.

Verkkakenttä

Verkkakenttä sijaitsee kisakentän vieressä ja on myös hiekkapohjainen. Se on kooltaan 25  x 45 m. Tuntitoiminnan lisäksi se toimii kilpailuissa verryttelykenttänä.

Luonnon helmassa

Maastoesterata

Maastoesterata sijaitsee 9-tien tuntumassa vanhassa hiekkakuopassa. Pohjaltaan se on joustava hienojakoinen hiekka. Maastoesterataa on alettu rakentamaan jo vuonna 1988, jonka jälkeen siellä järjestettiin useammat kansalliset kenttäkilpailut. 2000 luvulla siellä on järjestetty aluekilpailuita. Nyt muutaman vuoden se on elellyt hiljaiselossa kilpailuista, odotellen innokasta kenttäkilpailuiden vetäjää. Maastoesteradalle voi suunnitella erilaisia ja eritasoisia ratoja.Ratsastuskoululaiset käyttävät sitä myös sillä sopivia esteitä löytyy jokaiselle.

Maastot

Rauhallisia maastoja löytyy paljon tallin läheisyydestä. Kovalanmäelle on rakennettu myös luontopolku jota ratsastuskoulu saa käyttää. Pääsääntöisesti ratsastuskoulun käyttämät maastot sijaitsevat tallin omilla mailla.  Vuonna 2006 on rakennettu metsätie, jota pitkin tallilta pääsee turvallisesti maastoesteradallekkin. Kovalanmäeltä pääsee myös Kuuhankaveden rantaan metsäteitä pitkin.

maastot