Käytössämme on varauskalenteri Ratsukko 9.7.2018 alkaen. Ratsukon kautta saat varattua, maksettua ja hallittua tuntejasi helposti ja nopeasti, missä ja milloin vain. Kaikki tunnit eivät välttämättä näy aina varauskalenterissa ( etenkään yksityistunnit ym), joten soita ja kysy onko  tuntia saatavilla 0407732320!

Jos varaat tunnin samalle päivälle 5 tuntia ennen sen alkua, muuttuu kalenterissa Varaa- painike Soita- painikkeeksi ja tunnin varaus tapahtuu soittaen. Tämä siksi, että tallilla osataan huomioida lyhyen aikavälin varaukset ja myös ratsu ehditään vielä varaamaan sinulle.

Mikäli tuotteen ostaminen ei onnistu

Mikäli tuotteen ostaminen ei onnistu kaupasta. Ethän yritä uudelleen. Ota silloin yhteys tallille. Hyvityslaskuista veloitamme 2,50€

Uusi asiakas

Mikäli olet uusi asikas, voit luoda itse tunnuksesi. Muista täyttää tarvittavat tiedot, jotta osaamme tehdä oikean tuntiratsuvalinnan sinulle tai lapsellesi, tai ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä.

 

Tuntien varaaminen

Ratsukkoa käytetään aina ryhmä-tuntien varaamiseen ja perumiseen. Yksityis ja erikoistunnit varataan puhelimitse 0407732320.

Oikean tuntitason valintaan voit tutustua seuraavan otsikon alapuolelta.

Sähköpostiosoite tarvitaan, jotta tuntivarausvahvistukset ja peruutusvahvistukset voidaan lähettää sinulle. Täytäthän tietoihisi sellaisen sähköpostiosoitteen, jota käytät saadaksesi vahvistukset ja mahdolliset tuntimuutokset tietoosi. Vahvistuksia ei lähetetä tekstiviestinä.

Puhelinnumero tarvitaan myös, jotta mahdolliset lyhyen aikavälin muutokset tunneissa voidaan ilmoittaa sinulle tallin kautta.

 

Tunnin Peruuttaminen

Tunti varausket ja peruutukset ensisijaisesti Ratsukko-varauskalenterin kautta.

Mikäli ratsastaja estyy saapumasta tunnilleen, peruutus on tehtävä viimeistään 24h ennen tunnin alkua Ratsukko Varauskalenteriin.

Ostettu tunti on ostopäätös

(Peruuttamatta jätetystä tai myöhässä perutusta tunnista perimme tunnin hinnan.  Laskulla ostetut tunnit ovat aina ostopäätös! Mikäli tunti on ostettu laskulla ja tunti perutaan,  ei peruminen peru  laskua. Tällöin lasku tulee maksaa  normaalisti ja tunti ratsastaa ”rästituntina toisena ajankohtana”.

Kun ratsastus tuntiin on alle 24h, tuntia ei pysty enää peruuttamaan varauskalenterin kautta ja peruutus täytyy tehdä puhelimitse 0407732320.

HUOM! Peruuttaminen perhetunnuksella: Kun ratsastajille on tehty jo tuntivaraukset ratsastajan omilla tunnuksilla ennen perhetunnuksen alle liittämistä, pitää tuntien peruutukset tehdä vielä ratsastajan omien tunnusten kautta. Kun jatkossa teet uudet tuntivaraukset perhetunnuksen alta kaikille ratsastajille, tulevat ne näkyviin perhetunnuksen alle ratsastajien nimillä ja sen jälkeen myös tuntien peruutukset onnistuu perhetunnuksen alta.

 

Valmennustuntie Peruutusehdot:

Valmennus tunnit tulee perua kaikissa tapauksissa viikkoa ennen, jolloin emme veloita maksua. Myöhemmin perutuista perimme koko maksun, ellet saa tilallesi toista ratsastajaa.

 

Tapaturman sattuessa:

(Esim murtumat, leikkaukset…..)—> ilmoita asiasta tallille 0407732320. Laitamme kortin parantumisesi ajaksi katkolle. Parannuttuaan voi jatkaa  siitä mihin olet jäänyt.  Huom! Kortti ei mene katkolle mikäli perut varauskalenterista tuntisi ilmoittamatta asiasta meille, silloin sinulle kertyy ”rästitunteja”.

 

Oikean tuntitason valinta

Alkeistunti=  Ei ole aikaisempaa ratsastuskokemusta tai on ratsastanut vähän tai aiemmista ratsastuskokemuksista on kulunut vuosikausia ja harrastus aloitetaan uudelleen. Tunnilla harjoitellaan perusasioita varustamisesta ja taluttamisesta eteenpäin.

Jatkotaso= Ratsastuskokemusta, mutta ei vielä pysty täysin itsenäisesti varustamaan hevosta ratsastukseen tai ratsastamaan turvallisesti kaikissa askellajeissa. Harjoitellaan perus asioita.

Perustaso= Hallitsee perusasiat ja pystyy itse varustamaan hevosen. Pystyy ratsastamaan kaikissa askellajeissa.

Perustaso-C=Hallitsee hevosen ja perusasiat ja pystyy itse varustamaan hevosen. Pystyy ratsastamaan kaikissa askellajeissa tehden eri linjoja. Pystyy ylittämään turvallisesti ainakin 20 cm esteen.

C=Hallitsee hevosen ja perusasiat ja pystyy itse varustamaan hevosen. Pystyy ratsastamaan kaikissa askellajeissa tehden eri linjoja.  Pystyy turvallisesti ylittämään ainakin 50-60cm esteen.

C-B=Hallitsee hevosen ja perusasiat ja pystyy itse varustamaan hevosen. Pystyy ratsastamaan kaikissa askellajeissa tehden eri linjoja.  Pystyy turvallisesti ylittämään ainakin 60cm esteen. Harjoittelee ratsastusliikkeitä kuten pohkeenväistöjä.

B= Hallitsee hevosen ja perusasiat ja pystyy itse varustamaan hevosen. Pystyy ratsastamaan kaikissa askellajeissa tehden eri linjoja. Osaa ratsastusliikkeistä mm.pohkeenvästön. Pystyy turvallisesti ylittämään ainakin 70-80cm esteen.

B-A= Hallitsee hevosen ja perusasiat ja pystyy itse varustamaan hevosen. Pystyy ratsastamaan kaikissa askellajeissa tehden eri linjoja.  Pystyy turvallisesti ylittämään ainakin 80cm esteen. Osaa jo laajemmin ratsastusliikeitä. Opettele ratsastamaan hevosta peräänantoon.

A=Hallitsee hevosen ja perusasiat täysin.  Osaa ratsastaa hevosen peräänantoon ja opettelee kokoamaan hevosta. Osaa laajasti ratsastusliikkeitä, kuten pohkeenväistön, vastalaukan, takaosakäännöksen, avotaivutusen.

Vaativa= Hallitsee hevosen ja perusasiat täysin.  Osaa ratsastaa hevosen peräänantoon ja kootusti. Osaa laajasti ratsastusliikkeitä, kuten pohkeenväistön, vastalaukan, takaosakäännöksen, lauanvaihdot, sulkutaivutuksen.

 

Perhetunnus

Perhetunnuksella pystyt hallitsemaan saman perheen kaikkien ratsastajien tuntivarauksia yhdellä tunnuksella. Toimi näin:

  1. Kirjaudu Ratsukko-varauskalenteriin sillä käyttäjätunnuksella, jonka alle haluat perheen muut ratsastajat
  2. Valitse kirjautumisen jälkeen Päivitä tiedot ja rastita siellä näkyvä kohta Saman päätunnuksen alle tulee useampi ratsastaja ja paina sitten vielä Päivitä tiedot
  3. Valitse Lisää Ratsastaja ja anna ratsastajan nimi samassa muodossa kun se on ko. ratsastajan oman käyttäjätunnuksen tiedoissa. Anna myös muut kysytyt tiedot ja paina lopuksi Lisää.
  4. Kun olet lisännyt ratsastajat pääkäyttäjätunnuksen alle, näet kaikkien tiedot pääkäyttäjätietojen vieressä. Jatkossa tuntivarauksia tehdessäsi saat alasvetovalikon ratsastajista, kun olet varaamassa tuntia. Tuntivarauskohdassa siis valitset, kenelle tunti varataan.